XIV Ballada Popular

XIV Ballada Popular

La catorzena Ballada Popular fou el 26 de juliol de 1997. Hi participaren els grups:

  • Le Poutou de Toulosse (França)
  • Rondalla de Bellver (Ciutat)
  • Aires de Montision de Porreres
  • Voramar (Ciutat)
  • Aires Des Pla de Marratxí

Cartell

XIV Ballada Popular
Cartell XIV Ballada Popular

Curiositats sobre el cartell

Aquest cartell va esser un poc desastre ja que va tenir diverses errades. No hi figurava el lloc de la ballada i amb un adhesiu es va posar “PLA DE NA TESA”. Tampoc hi posava el mes (l’any tampoc, però no és tan important), està clar que per un esdeveniment com aquest, el lloc, la data i l’hora són molt importants. Finalment no era la XIII (tretzena), si no la XIV (catorzena) ballada popular… l’errada ve ja que l’any anterior no figurava quina ballada popular era, i es va agafar la de feia dos anys com si hagués sigut la de l’any anterior.